Bergen Dykkeklubb

En av Norges beste dykkeklubber

Klubbens hovedkommunikasjon skjer på facebook. Der finner du oppdatert informasjon om klubbturer og det som skjer i klubben vår.

På Instagram finner du mange flotte bilder både fra over og under vann, tatt av mange av klubbens aktive fotografer. 

  • Facebook
  • Instagram

1Dykkeklubb Bergen har nå skiftet navn til:

Bergen Dykkeklubb.

Klubben har omtrent 100 medlemmer og holder høy aktivitet med faste dykketurer.

Bergen Dykkeklubb er en sosial klubb med en tydelig familieprofil for dykkere fra 12 år og oppover.

Omtrent 40% av medlemmene er kvinner, og klubben har egen juniorgruppe, driver med handicapdykking og rydder under vann i samarbeid med Bergen havn. Flere av klubbens medlemmer er dyktige undervannsfotografer og deler mange av sine flotte bilder på klubbens Instagramprofil. 

Med omtrent 100 medlemmer og  tre faste turer i uken (onsdag, lørdag og søndag)  er Bergen Dykkeklubb ett av Norges mest aktive dykkemiljø. 

Klubben har base Alvøen. Vi har en hurtiggående  32 fots båt med trapp for enkel ombordstigning etter dykket. 

Bergn Dykkeklubb holdt tidligere til ved Nemo dykkesenter på Gravdal, men når Nemo flyttet nærmere Bergen sentrum i februar i år var det naturlig  også for oss å se på ny beliggenhet. 
 

For å ta vare på, og å kunne videre-utvikle klubbmiljøet vi har bygget opp gjennom snart 15 års frivillig innsats flyttet vi båten og aktiviteten til Alvøen vest for Bergen sentrum. Dette gir oss et godt utgangspunkt til mange veldig flotte dykkesteder. 

Klubben jobber for tiden med å finne et egnet klubbhus i samme området. Dette vil gi klubbens medlemmer et naturlig samlingspunkt både før og etter dykkingen. Noe som ytterligere vil styrke det sosiale samholdet i klubben.


Du finner mer informasjon om klubben på Facebook.

Du finner oversikt over alle landets dykkeklubber i Dykkings klubbregister