top of page

Påmelding til klubbtur via SPOND

_DSC0359.jpg
Spond - Påmelding til klubbtur.jpg

KLUBBENS BRUK AV SPOND

Nye medlemmer kan her lese om hvordan man kan melde seg på klubbturene til Bergen Dykkeklubb.

 

Påmelding til de faste klubbturene gjøres via Appen SPOND. 

SPOND er i dag klubbens eneste påmeldings- og betalingsmulighet for medlemmer som ønsker å bli med på klubbtur.

Fordeler med SPOND :

 - Medlemmene kan hele tiden se om det er ledige plasser på hver enkelt klubbtur

 - Medlemmer og Båtfører kan enkelt kommunisere i tilfelle avlysning

 - Enkelt for båtfører å legge til medlemmer med "tur til gode" pga. tidligere avlysning av klubbtur 

 - Enkel og sikker betaling

GJESTEDYKKER :

Gjestedykkere som ønsker å være med på klubbtur må ta direkte kontakt med klubben/båtfører. Sammen finner vi da ut av om det er plass i båten og hvordan man arrangerer med betaling à kr. 200 pr. dykker. 

PERSONDATA :

SPOND er i overenstemmelse med GDPR-direktivet når det gjelder oppbevaring og bruk av data. 

Som nevnt i personvernerklæringen til SPOND så deles informasjonen din med andre bare om det er nødvendig for å utføre tjenesten SPOND benyttes til eller om SPOND er/blir pålagt det av lov, regulering eller rettsprosess.

Klubben har valgt å la de inviterte til en tur være synlige for andre inviterte. Dette kan vi endre, men foreløpig vurderes det slik at det er nyttig for andre medlemmer å se hvem som er med og eventuelt ta kontakt for kjøring og avtaler.

For de som har reservasjoner med hensyn til personvernet kan det være nyttig å vite at gruppene på SPOND (BDK er en "gruppe") ikke er søkbare fra utsiden. Det er kun de som er medlem i gruppen (etter invitasjon og aksept fra klubben) som kan se andre deltagere. Disse dataene ligger altså IKKE ute på nett på noe tidspunkt.

Betalingsformidlingen i SPOND skjer via STRIPE, et verdensomspennende selskap med Mastercard og Visa som betalingsløsning.

Slik SPOND er laget kan klubben også bruke programmet som medlemsregister med integrering mot idrettens systemer slik som "Klubbadmin". Dette har Bergen Dykkeklubb valgt å gjøre, og vi er pr. januar 2021 oppe og går med SPOND som standard medlemsregister.

SPOND`s personvernerklæring finner du her.

bottom of page