Styre & Båtførere

Eirik Hole
Styreleder

Eirik Hole, 56 år, Glassmester, Styreleder i klubben siden 2012, aktiv dykker siden 1984.

Under vann er jeg interessert i å oppleve alt det flotte og sære som finnes der. Noen ganger gjennom kamera, ofte bare med alle sansene åpne og god tid på dykket. Det er få steder i livet jeg lader batteriene så fullstendig som når jeg dykker, da faller puls og tempo til et deilig og rolig nivå.

Medlemskapet og engasjementet i klubben har jeg fordi jeg unner alle å oppleve den fantastiske følelsen det er å besøke verden under vann på en trygg og god måte.

Mette Hersvik
Økonomiansvarlig
Mette Hersvik Hegdal
Økonomiansvarlig

Jeg tok dykkersertifikat i Oslo i 1981. Dykket en kort stund, og hadde et opphold på 27 år. Tok opp igjen dykkingen i 2009, og har tatt noen flere sertifikater og emnekurs etter det. Storkoser meg med denne flotte hobbyen, og dykker så ofte jeg kan

Øyvind Dolvik
Båtfører og varamedlem

Godt gift, har 3 flotte barn og 2 fantastiske barnebarn.

Bor i Arna.

Startet med dykking i slutten av 2015 sammen med min sønn.

Er rescue diver og holder nå på med divemaster.

Andre interesser er Dræggens Buekorps og ølbrygging.

Anders Folkestad
Båtfører

Lever no ett ganske a4 liv og jobber i anleggsbransjen.

Jeg er Divemaster, og har over 600 dykk.

Driver med dykking for å lade batteriene og komme vekk fra alt mas og kjas på land. Når jeg dykker kobler jeg helt ut og bare nyter stillheten under vann, og koser meg med alt det fine livet under vann. Vrakdykking synes jeg er spesielt spennende, det er som ett undervanns-museum.

Jeg har vært båtfører i seks år, og kjører båten for å gi andre samme gleden som eg får når hodet forsvinner under overflaten.

Eirik Yung
Nestleder

Utdannet fotograf og jobber som butikksjef hos Foto-Jørgen.

Jeg har alltid likt meg under vann, og tilbrakte de fleste sommerens i oppveksten ved sjøen med bading og snorkling.

Når jeg kantret på min første kajakk-tur  på seinsommeren 2014 og hang opp ned under overflaten kom jeg igjen på hvor fint det er under vann.

Så i mars 2015 tok jeg Open water sertifikatet mitt. Etter dette har jeg vært relativt aktiv dykker, og har tatt flere kurs i PADI programmet, blant annet Rescudiver, et kurs jeg anbefaler alle aktive dykkere å ta.

Jeanette Lillebø Ekren
Styremedlem

Startet å dykke i 2012, og er i dag Rescuediver, og en aktiv undervannsfotograf med stor interesse nakensnegler.

Mine beste dykke-opplevelser utenfor norge er Rishley rock og Gili Air Lombok. Favorittsted i Norge er Saltstrømmen og Lygnstøylsvatnet.

Kristian Hegdahl
Båtfører

Jeg er divemaster, og tok mitt første dykkersertifikat i våtdrakt i Porsangerfjorden våren 1979.

Har vært båtfører i klubben siden 2011, og medlem et par år før det.

Når jeg ikke er båtfører, dykker jeg så mye jeg kan, gjerne med klubben.

Atle Opsahl
Sikkerhetsansvarlig

46år. Gift og 2 voksne barn

Jobber i Avinor Flysikring med flynavigasjons utstyr. Ettersom jeg jobber med luftfart, så er jeg naturlig nok særlig opptatt av sikkerhet og at regelverk blir fulgt.

Så hvorfor dykker jeg? Min far har dykket siden jeg var en liten ert, så dykking har alltid fascinert meg.  Utover tidlig fascinasjon for dykking så ble endel av mine barndoms år ble tilbragt i Rødehavet, da min far jobbet for selskap med base i land med nydelig kystlinje mot dette havet. Så man kan trygt si at jeg har tilbragt mye av barndommen min i saltvann! Med det sagt, så startet min tid med dykking offisielt i 1994 med mitt OW-sertifikat.  Siden den tid, har jeg tatt mye kurs innen dykking og er i dag dykkeinstruktør (PADI). Vi har alle forskjellige lidenskaper innen dykking. Noen har undervannsjakt og fangst, mens andre har foto og andre lidenskaper. Jeg for min del simpelthen bare elsker å være under vann.

Jeg er så heldig at både fruen og 1 av barna deler min lidenskap for dykking, så dette preger mye av min fritid.